Zillertal

Een deugddoende en verkwikkende vakantie in de bergen!

 • 4*hotel
 • Tafeldranken avondmaal inbegrepen
 • Muzikale avonden met bekende artiesten

Onze mening

Tirol biedt werkelijk alles voor een heerlijke en ontspannende vakantie! De prachtige natuur met hoge bergen, groene alpenweiden, heldere meren en karakteristieke dorpjes zorgen voor een uniek mooi landschap. In het hart van het romantische Zillertal, een streek die tot de mooiste van Tirol wordt gerekend, staat een modern en comfortabel 4*hotel, met smaakvolle kamers en een zwembad. Hier beleef je onvergetelijke avonden met topmuzikanten uit het Zillertal! ’s Morgens krijg je een uitstekend ontbijtbuffet en ’s avonds een themabuffet of menukeuze met soep-, groenten- en dessertbuffet. De dranken (alcoholvrij, bier, wijn) zijn ’s avonds aan tafel inbegrepen!

bekijk het volledige programma

DAG 1: Moorslede - Uderns

Via autosnelwegen bereiken we Tirol, het land van de bergen. Het ideale kader voor een sfeervolle vakantie in de gezonde berglucht.

DAG 2: Zillertal-verkenning

Na het ontbijt kan je het dorp verkennen en wandelen we tot St.-Pankraz. Om de wandelaars te versterken wordt iets geestrijks voorzien. In de namiddag maken we een oldtimer-tractorrit door de regio. Een gezegde luidt: goed eten en drinken houden lichaam en ziel samen. Daarom wordt halt gehouden in het ‘Dorfplatz-Café’ voor een kopje koffie met taart. De avond wordt muzikaal afgesloten.

DAG 3: Gerlos en berghut

De morgen wordt rustig ingezet en we maken een uitstap middenin een ongeschonden natuurgebied. Gerlos ligt schitterend weggestopt op 1 250 m hoogte in het Gerlosdal, in een landschap van uitgestrekte bossen, idyllische bergmeertjes, gezellige almhutten en wildwaterriviertjes waarin aan rafting wordt gedaan.

’s Namiddags is er een rustige wandeling tot aan een berghut. ’s Avonds is er opnieuw een muzikale afsluiter.

DAG 4: Schwaz en Tratzberg

Het met 15 000 koperen platen bedekte dak van de grootste gotische hallenkerk van Tirol, bewijst de belangrijkheid van de koper- en zilvermijnen die Schwaz ooit welvaart brachten. Het bezoek aan het ‘Silberbergwerk’ is een verrassende tocht door het verleden in de buik van de berg.

’s Namiddags breng je een bezoek aan één van de mooiste, nog bewoonde renaissancekastelen van Tirol, Tratzberg. Het kasteel is nog altijd in privébezit. Na het treinritje krijgen we een indrukwekkende rondleiding in het Nederlands. Voor de muziekliefhebbers is er deze avond een optreden van de lokale blaaskapel.

DAG 5: Kundlerklamm

Na een treinritje maak je een makkelijke prachtwandeling door een romantische kloof, de ‘Kundlerklamm’. Het middagmaal nemen we in Rattenberg, het kleinste Tiroolse stadje.

Nadien heb je rustig de tijd om van het centrum van de glasslijpkunst te genieten. Een bezoek aan een kristalatelier is mogelijk. Ook deze avond is er een muzikaal optreden.

DAG 6: Hintertux en Swarovski

’s Morgens rijden we naar het wondermooie Tuxertal. Aan de ingang van dit prachtige dal ligt Finkenberg. De prachtige omgeving biedt vele mogelijkheden. In Hintertux kan je met de kabelbaan tot op een hoogte van 2 660 m of 3 250 m. Daar is het genieten van een uniek uitzicht.

’s Namiddags bezoek je de wereldberoemde kristalateliers van Swarovski. Men valt er van de ene verrassing in de andere. Ook deze avond is er een optreden voorzien.

DAG 7: Verrassende tocht

Vrije voormiddag om te genieten van de prachtige natuur. Wandelaars kunnen, op eigen initiatief, de Schleier-waterval bezoeken.

De namiddag zit vol verrassingen. Hoe kan de natuur toch zo mooi zijn! Wat het worden zal, verklappen we lekker niet. Ben je nieuwsgierig? ‘s Avonds kan men deelnemen aan een kruisboog-tornooi of is er een optreden.

DAG 8: Uderns - Moorslede

De vakantie in het charmante, muzikale Zillertal zit erop. Na het ontbijt vertrekken we met de autocar, volgeladen met koffers, souvenirs en blije reizigers huiswaarts.

Hotel

 • Hotel Pachmair

  Midden de majestatische Zillertaler bergwereld ben je hartelijk welkom in het historische hotel (1453). De leuze luidt er:“Traditie als erfgenaam van gisteren en vandaag als uitdaging voor morgen” en dit al sinds vele generaties.
  Smaakvolle en klare comfortkamers met bad of douche, wc, tv, safe, koelkast, haardroger... Een verwenpension met menukeuze, een voorgerechten-, soepen-, groenten- en dessertbuffet of 2x in de week een culinair buffet met showkeuken. De dranken (bier, wijn en alcoholvrij) zijn bij het avondeten inbegrepen. Een groot ontbijtbuffet met een gezondheidshoek, sekt-bar en drankbronnen sterken je ’s morgens. ’s Namiddags is er steeds een stuk taart en een kop koffie te verkrijgen. Het verwarmd zwembad, de whirlpool, het solarium en de infraroodcabine kunnen je dag aangenaam maken. Op maandag en vrijdag kan je gebruik maken van de sauna en het dampbad. Leven, lachen, dromen en zich goed voelen, dat is vakantie in hotel Pachmair.

Terug naar overzicht

8 Daagse

€ 1.099 per persoon vol pension

Toeslagen:

Eénpersoonskamer: € 65
Eén persoon in dubbele kamer: € 130

Minimum aantal deelnemers: 20

Referentienummer: 22AAT07ZILL

Zillertal

Inbegrepen

 • Tafeldranken (bier of wijn of frisdranken) bij het avondmaal
 • Optredens in eigen feestzaal
 • Whirlpool, sauna, infraroodcabine, zwembad

Ik schrijf me in voor deze reis

 • {{ error }}
Reis

Persoon {{ index+1 }}

Persoonlijke gegevens
Geldig tot*
Contact gegevens
Adres
* Velden gemarkeerd met een sterretje zijn vereist.


We hebben uw inschrijving goed ontvangen.

Verwacht van ons spoedig reactie!

Ik heb een vraag

 • {{ error }}
Contact gegevens
Vraag
* Velden gemarkeerd met een sterretje zijn vereist.


We hebben uw bericht goed ontvangen.

Verwacht van ons spoedig reactie!

Inschrijving fotoreportage

 • {{ error }}
Contact gegevens

We hebben uw inschrijving goed ontvangen.

Verwacht van ons spoedig bevestiging!