Les Jardins des Valloires en zoveel meer

We starten de dag met een ontbijtstop in Cassel en vandaar rijden we door naar Loison-sur-Créquoise waar we een bezoek brengen aan La Cave du Perlé Delobel & Fils. Perlé werd in 1985 gecreëerd door Hubert Delobel op basis van het oude regionale recept van Pas-de-Calais “bessenwijn”. Rode bessen, frambozen en kersen worden volgens hetzelfde recept gevinifiëerd. Door de fermentatie ontstaat er alcohol (11,5°) en fijne belletjes, zonder toevoeging van smaakstoffen, kleurstoffen of wijn. Uiteraard kunnen we die ook degusteren.

Voor het middagmaal rijden we door naar Argoules waar we nadien een bezoek brengen aan de Abdij van Valloires met aansluitend een vrij bezoek aan de Tuinen van Valloires. Op de terugweg houden we nog halt bij Conserverie St. Christophe. Deze ambachtelijke fabriek is gespecialiseerd in vlees, gevogelte, wild, vis, specerijen en zeekraal. We leren hoe ze al generaties lang hun technieken perfectioneren om producten van hoge kwaliteit te garanderen.

Terug naar overzicht

1 Dag

€ 95 per persoon

Minimum aantal deelnemers: 20
Maximum aantal deelnemers: 50

Referentienummer: 25D1108FRVL

Ik schrijf me in voor deze reis

  • {{ error }}
Reis

Persoon {{ index+1 }}

Persoonlijke gegevens
Geldig tot*
Contact gegevens
Adres
* Velden gemarkeerd met een sterretje zijn vereist.


We hebben uw inschrijving goed ontvangen.

Verwacht van ons spoedig reactie!

Ik heb een vraag

  • {{ error }}
Contact gegevens
Vraag
* Velden gemarkeerd met een sterretje zijn vereist.


We hebben uw bericht goed ontvangen.

Verwacht van ons spoedig reactie!

Inschrijving fotoreportage

  • {{ error }}
Contact gegevens

We hebben uw inschrijving goed ontvangen.

Verwacht van ons spoedig bevestiging!