Fotoreportage Vliegtuigreizen

Gelieve in te schrijven bij het kadertje van gratis fotoreportage.

Tenerife

Het grootste eiland van de Canarische archipel, Tenerife, is een eiland van vele contrasten. De indrukwekkende slapende vulkaan ‘Pico del Teide’ is de hoogste berg van Spanje. Doordat het weer sterk beïnvloed wordt door de centrale ligging van de Teide is er een rijke natuur ontstaan. De exotische bloemenpracht en groene valleien, de zandstranden en het uitzonderlijke klimaat hebben het okerkleurige zuiden tot het ‘tropische’ Europa gemaakt.

Gran Canaria

Gran Canaria is het meest gevarieerde eiland van de Canarische eilanden. Onder de eeuwige zon schittert een lappendeken van verschillende landschappen. Bovendien zorgen heerlijke stranden, typische dorpjes, gezellige hoekjes, jachthaventjes en prachtige landschappen voor een aangenaam klimaat en een geslaagde vakantie. Gemiddelde temperatuur in oktober is +/- 24°c.

Ibiza

Ibiza heeft alles wat een ideaal vakantie-eiland moet hebben: prachtige zandstranden, lieflijke baaien en een rustgevend binnenland met typische stille dorpjes omringd door prachtige pijnboombossen. Maar dit eiland heeft nog heel wat meer te bieden! Ontspan je in de vissershaventjes, kuier door de smalle straatjes die vol leven zitten met zijn ontelbare bars, restaurants, boetiekjes en terrasjes. Gemiddelde temperatuur in mei is

+/- 22°c.

Costa del Sol

De Costa del Sol, gelegen in het zuiden van Spanje biedt voor elk wat wils. Torremolinos is een paradijs voor wie graag op de dijk wandelt, een visrestaurantje meepikt en in de grote verkeersvrije winkelstraat kuiert. Vlakbij ligt Benalmàdena, een prachtige jachthaven die zeker een bezoekje waard is. In het bergachtige achterland kom je in contact met de typisch Andalusische cultuur, gekend door zijn pittoreske witte dorpjes en mooie cultuursteden. Een prachtige bestemming op amper 2,5 uur vliegen! Gemiddelde temperatuur in oktober is +/- 23°c.

Costa Tropical

De Costa Tropical heeft haar naam niet gestolen. Er worden namelijk tal van tropische vruchten gekweekt zoals de mango, avocado, banaan en papaja. De aanwezigheid van zuidelijke vruchten is te danken aan het uiterst milde klimaat dat er het hele jaar heerst. De gemiddelde jaartemperatuur bedraagt bijna 20°C en de zon schijnt hier meer dan 3 000 uren per jaar. Bovendien regent het er een stuk minder dan aan de Costa del Sol, dit door zijn grotere afstand tot de Atlantische Oceaan en beschutting door omliggende bergketens. Almuñecar is de ideale plaats om uit te rusten, te shoppen en is een uitstekende basis voor prachtige uitstappen.

Mallorca

Op Mallorca, het grootste en meest bezochte eiland van de Balearen, vindt elk type reiziger wel iets naar zijn hart. Op zoek naar rust, drukte of natuur, je vindt het allemaal! Bovendien zijn de excursies de moeite waard. De verblijfplaats Cala Millor is een mooie badplaats gelegen aan één van de mooiste baaien van Mallorca. Er is een gezellige boulevard en een autovrije voetgangerszone met winkels en restaurants. Gemiddelde temperatuur in mei is +/- 23°c.

Kreta

Kreta, een trots, charmant en gastvrij eiland met adembenemend natuurschoon en een rijke cultuur. Het Griekse eiland is het grootste en meest zuidelijk gelegen waardoor het een zeer aangenaam klimaat heeft. De Kretenzische bevolking is bovendien trots, ongebonden en heel gastvrij. Kreta biedt voor elk wat wils! Gemiddelde temperatuur in juni is +/- 28°c.

 

 

Gelieve in te schrijven bij het kadertje van gratis fotoreportage. (Rechts) 

Enkele dagen voordien krijgt u de link en de info om de reportage te volgen.

OPGELET : deze reportage wordt opgenomen. Indien u niet in beeld wilt komen gelieve de camera af te leggen.

Terug naar overzicht

Prijs op aanvraag
gratis te volgen

Referentienummer: 21F130VLIE

Gratis fotoreportage

Locatie: Digitaal

Wanneer: 19 april 2021 om 14:00

Inschrijvingen zijn dit jaar vereist, omwille van de coronamaatregelen.

inschrijven voor fotoreportage

Ik schrijf me in voor deze reis

  • {{ error }}
Reis

Persoon {{ index+1 }}

Persoonlijke gegevens
Geldig tot*
Contact gegevens
Adres
* Velden gemarkeerd met een sterretje zijn vereist.


We hebben uw inschrijving goed ontvangen.

Verwacht van ons spoedig reactie!

Ik heb een vraag

  • {{ error }}
Contact gegevens
Vraag
* Velden gemarkeerd met een sterretje zijn vereist.


We hebben uw bericht goed ontvangen.

Verwacht van ons spoedig reactie!

Inschrijving fotoreportage

  • {{ error }}
Contact gegevens

We hebben uw inschrijving goed ontvangen.

Verwacht van ons spoedig bevestiging!