Fotoreportage Oostenrijk I

Gelieve in te schrijven bij het kadertje van gratis fotoreportage.

Meran - Südtirol

Met deze reis komen we weer verrassend uit de hoek. We laten je genieten van de warme zomer in Zuid-Tirol. Laat je overweldigen door de unieke schoonheid! Zuid-Tirol zal je aangrijpen en ontroeren. “Süd-Tirol” beschikt over een bijzonder warm klimaat met meer dan 300 dagen zon per jaar. Niet verwonderlijk dat wijn en fruit er uitstekend gedijen. De zuivere berglucht zorgt voor een harmonie tussen warmte en welzijn. Het landschap en de zuiderse sfeer zorgen voor een verkwikkende topvakantie! Het prachtig gelegen 3*hotel ligt op wandelafstand van het centrum van de kuurstad Meran/ Merano. De gezellige ‘Stube’, het smaakvol ingerichte restaurant, het terras, de tuin met het zwembad en de adembenemende ligging zorgen voor een aangename vakantie. Er is een uitstekende keuken, elke avond culinaire hoogtepunten! Kortom, een sfeervol hotel, waar je je thuis voelt en waar je graag terug wil komen!

Narcissenfeest

In het legendarische Ausseerland in Salzkammergut groeit een bijzondere bloem: de witte narcis. De wilde narcissen sieren de regio van mei tot juni. Ze transformeren het idyllische berg- en merenlandschap in een geurige bloemenzee. Duizenden wilde narcissen worden gebruikt om figuren te maken. Deze reis voert je naar het 61ste “Narzissenfest” in Bad Aussee. Onder het motto “Leben – Lieben – Lachen” word je hartelijk verwelkomd in het 4*hotel midden het vakantieparadijs Zauchensee. Laat je alvast inspireren zodat je met mooie verhalen en overrompelende ervaringen je thuisfront kunt verrassen. We wensen je een heerlijke vakantie toe!

Ötztal

Tirol blijft de bezoekers fascineren. Het is er genieten van de gezonde berglucht, adembenemende uitzichten, verkwikkende wandelingen, apfelstrudel, …Slechts weinig regio’s bieden zo’n volledige “bergzomer-belevenis”. In dit fantastische vakantiedal midden een verzameling van 250 drieduizend meter hoge bergreuzen lig- gen de dorpen dichter bij de hemel. De hoge bergen, de blauwe hemel en de zonneschijn nodigen uit tot wan- delen, actief zijn en genieten. Het langste zijdal van Tirol biedt iedereen een afwisselend vakantieprogramma aan. Laat je verrassen en geniet!
Geef je over aan het natuurlijke ritme van de dag tijdens het uitgebreid ontbijtbuffet, tijdens een deugddoende wandeling midden het alpengroen of tijdens een rustpauze waar de bergvakantie zo’n deugd kan doen. Ook zij die actief willen zijn vinden wat zij nodig hebben: een zwembad en tennisveld in het dorp of het buitengewone kuuroord Aqua Dôme met zijn talrijke mogelijkheden. De wisselwerking van natuur, kunst en cultuur veroor- zaakt de unieke aantrekkingskracht van deze vakantiewereld.

 Bauernherbst

Ingebed tussen de Lechtaler en Allgäuer Alpen ligt het Lechtal, een landschap gevormd door één van de laatste grootste wildrivieren van Europa, de Tiroolse Lech. Het is een 42,38 km² groot beschermd natuurpark. De bergachtige omgeving, de wilde rivier en het karakteristieke landschap zorgen voor een bijzondere natuurbelevenis. Het “Naturpark Tiroler Lech” fascineert! De Tiroolse gastvrijheid en de traditionele waarden maken de flair uit van het 4*hotel. Vandaar dat het hotel sinds generaties een geliefde vakantiebestemming is. De kwaliteit van de keuken staat op hoog niveau. Hier ben je steeds hartelijk welkom, voel je je thuis en wil je altijd terugkomen! 

Musikherbst

Het feest van de volksmuziek, in Ellmau am Wilden Kaiser, wordt als superlatief omschreven. Tiroolse gastvrijheid, imposante bergtoppen en top-stars van de volks- en schlagermuziek, een geslaagde mix. Dit alles heeft het herfst-muziekfeest aan de coulissen van het Wilder Kaisergebergte tot het succesvolste volksmuziekfeest van de Alpen gemaakt. Voor duizenden begeesterde fans uit gans Europa is dit steeds een groot feest. Topsterren brengen hun grootste hits. Hansi Hinterseer, uit het nabije Kitzbühel, heel authentiek als hij zingt “Ich lieb die Schönheit meiner Berge…” De optredens hebben plaats in een exclusieve en verwarmde feesttent waar onze zitplaatsen gereserveerd zijn. Je logeert in een 4*hotel in de nabijheid van Ellmau, in Söll. Ontspannen, genieten en zich goed voelen is de leuze van de hoteluitbater. De gasten worden er verwend. De dag begint met een ontbijtbuffet. De hoofdmaaltijd bestaat uit een 4-gangenmenu met een groenten- en/of voorgerechtenbuffet. Het hotel is gekend om de zeer goede keuken. Dit wordt beslist een onvergetelijke vakantie!

 Gelieve in te schrijven bij het kadertje van gratis fotoreportage. 

Enkele dagen voordien krijgt u de link en de info om de reportage te volgen.

Terug naar overzicht

Prijs op aanvraag
gratis te volgen

Referentienummer: 21F0604OOS1

Ik schrijf me in voor deze reis

  • {{ error }}
Reis

Persoon {{ index+1 }}

Persoonlijke gegevens
Geldig tot*
Contact gegevens
Adres
* Velden gemarkeerd met een sterretje zijn vereist.


We hebben uw inschrijving goed ontvangen.

Verwacht van ons spoedig reactie!

Ik heb een vraag

  • {{ error }}
Contact gegevens
Vraag
* Velden gemarkeerd met een sterretje zijn vereist.


We hebben uw bericht goed ontvangen.

Verwacht van ons spoedig reactie!

Inschrijving fotoreportage

  • {{ error }}
Contact gegevens

We hebben uw inschrijving goed ontvangen.

Verwacht van ons spoedig bevestiging!