Fotoreportage Citytrips Berlijn - Wenen - Praag - Krakau

Gelieve in te schrijven bij het kadertje van gratis fotoreportage.

Citytrip Berlijn

Berlijn wordt wel eens de stad van de tegenstellingen genoemd. Het verschil tussen Oost en West is nog steeds merkbaar, ook al is de muur gevallen. De twee stadsdelen smelten tegen een hels tempo samen. De opwindende sfeer hangt nog altijd in het oude centrum en in de diverse toeristische plaatsen. Het is het lot van Berlijn dat de stad nooit af is, dat voltooiing een eeuwig proces is. Deze stad vol paradoxen biedt een magische, onweerstaanbare charme die maar weinigen kunnen weerstaan.

Citytrip Wenen

Wenen doet je denken aan Johann Strauss, Lipizzaners en Sachertorte. Dagen kan je in de Oostenrijkse stad rond- wandelen, volop genietend van de typisch Weense sfeer. In deze oude, stijlvolle stad valt altijd wat te beleven. De pracht en praal van een groots verleden is nog overal aanwezig. De rijkdom aan historische gebouwen zal je onmid- dellijk verrassen: het Parlement, het Habsburger Paleis, de Staatsopera, de St.-Stephansdom… en de vele Jugendstilgebouwen. Het stadscentrum is voor het grootste gedeelte verkeersvrij zodat je ongestoord kunt rondslenteren in de exclusieve winkelwandelstraten. Misschien breng je ook een bezoekje aan één van de vele koffiehuisjes? Een bezoek aan Wenen ... een lang gekoesterde droom die voor jou eindelijk in vervulling gaat.

Citytrip Praag

Men zegt wel eens Praag de “Gouden Stad” of het “Rome van het Noorden”. De historische en culturele schatten tref je in Europa nergens beter aan dan hier. Na de val van de muur en het regime is Praag de barok-stad bij uitstek geworden. De troeven van Praag die de toerist charmeren zijn onuitputtelijk: een boottochtje op de Moldau, een wandeling door de drukke en gezellige winkelstraatjes, de Karlsbrug, de Joodse wijk en de vele typische restaurants.

citytrip Krakau

De Poolse geschiedenis komt tot leven tijdens een citytrip naar Krakau (Kraków). Van de middeleeuwen tot de Tweede Wereldoorlog: de sporen van de geschiedenis zijn enorm zichtbaar in Krakau. Op het immense Rynek Głowny plein bewonder je de middeleeuwse lakenhal en de gotische Mariakerk. Een foodtour om het centrum te ontdekken en een wandeling door de joodse wijk met een bezoek aan de fabriek van Schindler. Daarnaast bezoeken we de bekendste zoutmijn van het oosten en staan we stil bij de gruwel van Auschwitz en Birkenau.

 

Gelieve in te schrijven bij het kadertje van gratis fotoreportage. (Rechts) 

Enkele dagen voordien krijgt u de link en de info om de reportage te volgen.

OPGELET : deze reportage wordt opgenomen. Indien u niet in beeld wilt komen gelieve de camera af te leggen.

Terug naar overzicht

Prijs op aanvraag
gratis te volgen

Referentienummer: 21F1304CITY

Gratis fotoreportage

Locatie: Digitaal

Wanneer: 13 april 2021 om 13:30

Inschrijvingen zijn dit jaar vereist, omwille van de coronamaatregelen.

inschrijven voor fotoreportage

Ik schrijf me in voor deze reis

  • {{ error }}
Reis

Persoon {{ index+1 }}

Persoonlijke gegevens
Geldig tot*
Contact gegevens
Adres
* Velden gemarkeerd met een sterretje zijn vereist.


We hebben uw inschrijving goed ontvangen.

Verwacht van ons spoedig reactie!

Ik heb een vraag

  • {{ error }}
Contact gegevens
Vraag
* Velden gemarkeerd met een sterretje zijn vereist.


We hebben uw bericht goed ontvangen.

Verwacht van ons spoedig reactie!

Inschrijving fotoreportage

  • {{ error }}
Contact gegevens

We hebben uw inschrijving goed ontvangen.

Verwacht van ons spoedig bevestiging!