Fotoreportage Frankrijk Deel II

Gelieve in te schrijven bij het kadertje van gratis fotoreportage.

Vogezen

Wat een prachtige landschappen langs de Rijnvallei! Dat zijn de eerste indrukken die men heeft bij het ontdekken van de Elzas en de Vogezen. Kleurrijke velden, met wijnranken begroeide flanken, donkere naaldwouden en op elke heuveltop een burcht. Welkom ook in het land waar ooievaars klepperen op de daken van de huizen, waar schitterende stadjes als Colmar en Riquewihr je de gezellige Duitse kant van Frankrijk laten zien. Proef tussendoor van de plaatselijke lekkernijen, een glaasje Riesling met een kugelkoft, een stukje munsterkaas gesmolten boven een Flammekuche. Ons hotel ligt centraal in het centrum van Ostheim.

Normandië

Er is een pareltje van Normandië dat veel kenners nog niet hebben ontdekt. Het schiereiland van de Cotentin verrast je met zijn landschappen, het verschil tussen de wilde Atlantische rotskust en de beschermde zandige Oostkust is enorm. In Cherbourg gaan we slapen met zicht op de schepen in de haven. Deze haven was de trots van Napoleon en ook de laatste halte van de Titanic. Het is de ideale reis voor wie wild is van de verhalen van de zee in al zijn variaties.

Mytische National 7

De Nationale 7 is de route naar de vakantie, de weg die duizenden Parisiens genomen hebben in de beginjaren van de Congé Payė, richting de zon van de Cote d’Azur, richting Nice. Oude benzinestations en hotelletjes vertellen nog over die periode die Charles Trenet bezong in zijn Nationale 7. Deze reis blijft hangen in de eerste 200 km van deze mythische weg, de Franse Route 66. Onderweg bezoeken we verborgen schatten en proeven we van de Franse lekkernijen. We tuimelen van de ene verrassing in de andere.

 

Gelieve in te schrijven bij het kadertje van gratis fotoreportage. 

Enkele dagen voordien krijgt u de link en de info om de reportage te volgen.

Terug naar overzicht

Prijs op aanvraag
gratis te volgen

Referentienummer: 21F0804FRA2

Ik schrijf me in voor deze reis

  • {{ error }}
Reis

Persoon {{ index+1 }}

Persoonlijke gegevens
Geldig tot*
Contact gegevens
Adres
* Velden gemarkeerd met een sterretje zijn vereist.


We hebben uw inschrijving goed ontvangen.

Verwacht van ons spoedig reactie!

Ik heb een vraag

  • {{ error }}
Contact gegevens
Vraag
* Velden gemarkeerd met een sterretje zijn vereist.


We hebben uw bericht goed ontvangen.

Verwacht van ons spoedig reactie!

Inschrijving fotoreportage

  • {{ error }}
Contact gegevens

We hebben uw inschrijving goed ontvangen.

Verwacht van ons spoedig bevestiging!