Fotoreportage Duitsland II

Gelieve in te schrijven bij het kadertje van gratis fotoreportage.

Beieren

Kwatongen zeggen dat Koning Ludwig II van Beieren waanzinnig was. Anderen beweren dan weer dat ie geniaal was en zijn tijd vooruit. Het heeft ongetwijfeld te maken met zijn Spartaanse opvoeding. Hoe het ook zij, hij heeft er voor gezorgd dat tijdens zijn regeerperiode verschillende kastelen en paleizen werden gebouwd die we nu kunnen bewonderen. Deze liggen in het golvend en groene landschap van Beieren. Talrijke meren kenmerken bovendien deze bekoorlijke en tevens grootste deelstaat van Duitsland. De hoofdstad München spreekt vanzelfsprekend aan. Met een lokale gids maken we zowel kennis met de stad als met het nabijgelegen slot Nymphenburg.

Setra

In Duitsland, de Benelux en elders in Europa worden nog maar weinig luxe-autocars gemaakt. Dankzij onze goede relaties met Setra en Mercedes krijgen wij de mogelijkheid aangeboden om deze bedrijven met geïnteresseerden te bezoeken. Hoe begint men aan een autocar? Welke veiligheidsmaatregelen handhaaft men zowel in de fabriek als op de autocars? Hoe verloopt de afwerking? Hoe worden de autocars getest? En tal van andere vragen die u zich misschien stelt. Daarnaast bezoeken wij de mooie stad Ulm, ideaal voor winkelliefhebbers.

Romantische Strasse

Deze ontdekkingsreis van amper vier dagen is er eentje om in te kaderen. Wanneer we een stapje in de wereld zetten, worden we overspoeld door een gevoel van blijheid en ja, soms ook van nostalgie.
We staan stil bij al het moois dat de natuur en het verleden ons te bieden hebben. Dit alles komt ten zeerste tot uiting in deze parel van romantiek. Vergeet je dagelijkse hectische beslommeringen, maak wat tijd vrij om te genieten.
De Romantische Strasse is een toeristische route van ongeveer 365 km lang. Veel te lang om alles te zien en te bezoeken in vier dagen tijd. Met Reizen Patteeuw echter zal je gedurende deze reis van de ene verbazing in te andere vallen...zoveel moois. De route loopt van Würzburg tot aan de voet van de Alpen: Füssen. Wij pikken er voor jullie het mooiste uit …

 

Gelieve in te schrijven bij het kadertje van gratis fotoreportage. 

Enkele dagen voordien krijgt u de link en de info om de reportage te volgen.

Terug naar overzicht

Prijs op aanvraag
gratis te volgen

Referentienummer: 21F0904DUI2

Ik schrijf me in voor deze reis

  • {{ error }}
Reis

Persoon {{ index+1 }}

Persoonlijke gegevens
Geldig tot*
Contact gegevens
Adres
* Velden gemarkeerd met een sterretje zijn vereist.


We hebben uw inschrijving goed ontvangen.

Verwacht van ons spoedig reactie!

Ik heb een vraag

  • {{ error }}
Contact gegevens
Vraag
* Velden gemarkeerd met een sterretje zijn vereist.


We hebben uw bericht goed ontvangen.

Verwacht van ons spoedig reactie!

Inschrijving fotoreportage

  • {{ error }}
Contact gegevens

We hebben uw inschrijving goed ontvangen.

Verwacht van ons spoedig bevestiging!