Fotoreportage Frankrijk Deel I

Gelieve in te schrijven bij het kadertje van gratis fotoreportage.

Provence

Lavendel, wilde paarden en flamingo’s, zon in een glas wijn, siësta,… Woorden die zeker doen denken aan de Provence. Woonplaats van vele beroemdheden als Charles Aznavour, Prinses Caroline van Monaco en de schilders Van Gogh en Cézanne. Gedurende ons verblijf is de “godendrank”, zoals we de wijn hier noemen, inbegrepen. Dat wordt dus genieten! We wonen La Transhumance bij, één van de belangrijkste feesten van de Provence. Bij dit feest trekken meer dan 3 000 schapen en geiten door het centrum van Saint-Rémy-de-Provence.

Côte d'Azur

De Azurenkust, ook wel eens de Franse Rivièra genoemd, staat synoniem voor vakantie, zon en luxe. De heuvels vol geurige bloemen en kruiden lopen uit in havens vol plezierjachten. Blauwe zee, palmen en een snuifje exotische glamour zijn voor schilders, schrijvers en dichters altijd al een bron van inspiratie geweest. In dit kader ligt ook St.-Aygulf. Het centraal gelegen hotel biedt ’s morgens een groot ontbijtbuffet en ’s avonds een voorgerechtenbuffet aan.

Haute-Savoie

Wijn, kaas, stokbrood, croissants, … genieten op zijn Frans. Het departement Haute-Savoie heeft dit allemaal. Dit stukje Frankrijk is gelegen aan de grens met Zwitserland, op een hoogte van 1 020 m in een uniek land- schap. Het hotel ligt centraal in La Chapelle d’Abondance en is het geschikte uitgangspunt voor onze uitstappen. Dit is de vakantie voor wie wil genieten van een goedgelegen hotel met een uitstekende keuken (patron aan het fornuis), zwembad en prachtige uitstappen in de directe omgeving.

Lourdes

Aan de voet van de Pyreneeën ligt het bekende bedevaartsoord Lourdes. Honderdduizenden pelgrims bezoeken elk jaar Lourdes om kracht te putten uit hun geloof, te danken en te bidden. We hebben dit jaar opnieuw gekozen voor twee verschillende hotels: ons vertrouwd hotel Alba, en het zusterhotel heel dicht bij het Heiligdom: hotel Eliséo.

 

Gelieve in te schrijven bij het kadertje van gratis fotoreportage. 

Enkele dagen voordien krijgt u de link en de info om de reportage te volgen.

Terug naar overzicht

Prijs op aanvraag
gratis te volgen

Referentienummer: 21F0804FRA1

Ik schrijf me in voor deze reis

  • {{ error }}
Reis

Persoon {{ index+1 }}

Persoonlijke gegevens
Geldig tot*
Contact gegevens
Adres
* Velden gemarkeerd met een sterretje zijn vereist.


We hebben uw inschrijving goed ontvangen.

Verwacht van ons spoedig reactie!

Ik heb een vraag

  • {{ error }}
Contact gegevens
Vraag
* Velden gemarkeerd met een sterretje zijn vereist.


We hebben uw bericht goed ontvangen.

Verwacht van ons spoedig reactie!

Inschrijving fotoreportage

  • {{ error }}
Contact gegevens

We hebben uw inschrijving goed ontvangen.

Verwacht van ons spoedig bevestiging!