Fotoreportage Duitsland I

Gelieve in te schrijven bij het kadertje van gratis fotoreportage.

Oost-Friesland

De streek van Noordoost Nederland en Noordwest Duitsland: onbekend is onbemind? Deze vierdaagse vindt hoofdzakelijk plaats in de Nederlandse provincies Overijssel, Drenthe en Groningen, en in de Duitse deelstaat Oost-Friesland. De streek in Nederland wordt gekarakteriseerd door voormalige veengebieden langs smalle veenkanalen. Op gebied van cultuur worden we verwend in de vele Hanzesteden die de streek rijk is. Het "wow"moment van deze reis is ongetwijfeld een uitgebreid bezoek in het Nederlands aan de grootste cruise-scheepswerf van Europa, Meyer-Werft. Hier wordt ons alles uit de doeken gedaan hoe een cruiseschip tot stand komt. We bezoeken uiteraard ook de plaats waar deze cruiseschepen te water worden gelaten. Een bezoek aan het unieke gevangenismuseum van Veenhuizen zal ons ook bijblijven. Verder krijgen we een uitgebreide rondleiding in de Hanzesteden Kampen en Groningen. Het kasteel Doorn in de streek van Utrecht is een mooie opener en het openluchtmuseum van Arnhem is een mooie afsluiter van deze prachtige vierdaagse.

Zwarte Woud

Het Zwarte Woud is frisse lucht, mooie bergen, lieflijke dalen, heldere meren en donkere sparrenbossen, Schwarzwälder Kirschtorte,… Het oudste vakantiegebied van Duitsland staat niet alleen bekend om zijn uitgestrekte donkere bossen, maar ook om zijn pittoreske houten boerderijen en de karakteristieke oude dorpjes en stadjes. Het Zwarte Woud is sinds jaar en dag het perfecte adres voor wie graag het accent op natuur en gastronomie legt!

Mysterieus Duitsland

Ons onbekend en mysterieus Duitsland ligt tussen Bielefeld, Hannover en Osnabrück. Deze streek ligt op de grens van de deelstaten Niedersaksen en Nordrhein-Westfalen. Ook stroomt hier de Weser in al haar glorie. Het is niet alleen een regio met platteland en mooie vergezichten, maar vooral een regio met veel nostalgiedie ons uitnodigt te dromen. Dit wordt een sprookjesreis in de nabijheid van de Weser.

Sauerland

Sauerland wordt ook wel het “land van de duizend bergen” genoemd. Tussen het natuurschoon liggen kleine stadjes en boerendorpjes met vakwerkhuisjes. De beboste heuvels, de diep ingesneden dalen en zijn donkere stuwmeren zijn bij iedereen geliefd. We brengen ook een bezoek aan de gekende bobsleebaan van Winterberg. Daar trainen de Belgian Bullets, het Belgische vrouwelijke bobsleeteam.

Gelieve in te schrijven bij het kadertje van gratis fotoreportage. 

Enkele dagen voordien krijgt u de link en de info om de reportage te volgen.

Terug naar overzicht

Prijs op aanvraag
gratis te volgen

Referentienummer: 21F0904DUI1

Ik schrijf me in voor deze reis

  • {{ error }}
Reis

Persoon {{ index+1 }}

Persoonlijke gegevens
Geldig tot*
Contact gegevens
Adres
* Velden gemarkeerd met een sterretje zijn vereist.


We hebben uw inschrijving goed ontvangen.

Verwacht van ons spoedig reactie!

Ik heb een vraag

  • {{ error }}
Contact gegevens
Vraag
* Velden gemarkeerd met een sterretje zijn vereist.


We hebben uw bericht goed ontvangen.

Verwacht van ons spoedig reactie!

Inschrijving fotoreportage

  • {{ error }}
Contact gegevens

We hebben uw inschrijving goed ontvangen.

Verwacht van ons spoedig bevestiging!