Neos Algemeen

Gepubliceerd op 28/04/2021

Beste

Het verheugt ons dat Neos ons als één van de exclusieve reispartners gekozen heeft.

Hiernaast vindt u de link naar de volledige voorstelling van Reizen Patteeuw alsook die naar onze werkwijze. Wij kunnen u nu al meegeven dat wij onze 30-jarige ervaring met plezier ten dienste stellen van Neos en de verschillende clubs. Samen met de reisverantwoordelijke bekijken wij de haalbaarheid en uitvoerbaarheid in functie van de beschikbaarheid van hotels en gidsen.

Wij zullen onze uiterste best doen om van iedere reis een succes te maken.

Belangrijk voor elke voorzitter en vooral voor elke secretaris is dat wij, naar uw keuze, de volledige administratie rond de reis kunnen overnemen: reserveringen, registratie reizigers, samenstelling deelnemerslijsten, opstelling kamerlijsten en facturatie. Nu wij het toch over reizen hebben, hieronder vindt u de link naar de inspiratiereizen die nu lopen.

-          Zilverroute  klik hier

-          Mysterieus Duitsland 5 dagen klik hier of  4 dagen klik hier

-          Haute-Savoie klik hier

Daarnaast kunnen wij op vraag van de club een webinar organiseren over de inspiratiereizen, de reizen uit onze brochure of reizen ‘à la carte’. Wij sturen dan de link om via ‘Microsoft Teams meeting’ de voorstelling te volgen met live commentaar. Zonder dat de mensen een programma moeten installeren.

Let op : Hoe vroeger ( minstens een jaar) we een reis kunnen organiseren , hoe meer kans op de betere hotels voor de gevraagde afreisdatum.

Wij wensen u heel veel plezier terwijl u verder scrollt door deze exclusieve Neos-site van Reizen Patteeuw en geniet u nu al van de reizen. Tot binnenkort

Uw Reizen Patteeuw-teamTerug naar homepagina